Marks Dzyn

An Alluring Flat in Noida

Abhishek and family bought a lovely four-bedroom apartment in Noida elite community of Mahagun Mezzaria. They mostly wanted to work on the bedrooms, living rooms, dining rooms, and home furnishings for their kids.

Living Room

Our interior designers took the client’s and his family’s preferences into consideration when designing the living room. The apartment has a large living area, and our designer highlighted the wall with a lovely display unit that enhances the room’s colour scheme while also making storage appear seamless.

Foyer Room

The first impression is always the greatest. This definitely applies to the foyer of this property. Our interior designers seamlessly combined creativity and design. This bar unit perfectly blends in with the room’s theme.

Kitchen

The kitchen has very small space but with the good colour scheme of blue and printed backsplash tiles the room is looking spacious. 

Dining Room

Our team of interior designers developed design concepts for the walls, furniture placement, and arrangement. The main room in the house where we can entertain visitors and friends and host parties is the dining and entertainment space. Warm and subtle hues were used, as suggested by our team, to give it a serene feel.

Children Room

The lovely white space promotes mental serenity, which is a crucial feature of the kid’s room. Behind the comfortable bed, the floral wallpaper , which is painted white, provides the room a simple yet elegant appearance.  

Guest Room

Look at the stunning accent wall in the living area, which is made of subtle beige colour with a chevron pattern. It has a classy and friendly appearance thanks to the combination of wood and natural beige. Cove lighting has been provided subtly. 

Family Room

This family room has given a very cozy look to the room. These perfect two armchairs make the perfect room for leisure time.

Master Bedroom

 As requested by our client, the side area has been used as a study table with a little ledge on the wall for storage necessities. Smooth integration of the TV unit with the wall has been achieved. The chequered print chair with ottoman contrasts beautifully with the grey walls and ceiling.